Diensten

Inruil

Bij ons kunt u altijd uw auto inruilen ongeacht in welk prijsklasse u een auto bij ons koopt. Wij zullen u altijd een eerlijk aanbod doen. U kunt ook altijd langs komen voor een vrijblijvend voorstel voor u voertuig.

Inkoop

Wij zijn altijd op zoek naar goede gebruikte autos van alle merken. We geven u de hoogste en gegarandeerd de beste prijs. Wij zijn RDW erkend en kunnen daarom uw auto ter plekken vrijwaren, tegen contant geld of inruilen tegen handels prijs!

Verkoop

Ons showroom staat altijd vol met occassions van bijna alle merken. We kijken samen met u welk bij u wensen past en geven u hierbij het beste advies mee. Al onze voertuigen worden afgeleverd met een groot beurt en een nieuwe APK. Als u een voertuig in het oog heeft en u wilt graag een testrit maken geen enkel probleem. Kom gerust langs voor een rondje in onze showroom, koffie staat klaar!

Onderhoud/APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Dit ter bevordering van de verkeersveiligheid en het bescherming van het milieu. Volgens de regelgeving in Nederland moet u uw persoonsauto of bedrijfsauto (beladen niet meer dan 3.500 KG) jaarlijks laten keuren.

Tijdens de APK wordt de auto op minimaal 135 punten gecontroleerd. Het kan zijn dat al deze punten in orde zijn en u bent er zo van door maar het kan ook zo zijn dat er punten zijn die hersteld moeten worden voor de APK dit kan tijd nemen.

Bij een grote onderhoudsbeurt wordt de APK bij True Car Center kosteloos uitgevoerd!

Als u een leenauto of in kort afstand ergens gebracht wilt worden zoals werk of huis kan een van ons medewerkers u een rit geven. Dit moet wel alleen aangegeven worden tijdens het maken van een afspraak.

Bandenservice

Als u ons werkplaats bezoekt voor een bandenwissel en als wij het juiste maat in huis hebben bent u gegarandeerd dat u binnen de kortst mogelijke tijd wegrijdt met de voor u voertuig juiste band(en). Dankzij de ruime bandenvoorraad van zowel A merken als budgetmerken zijn wij in staat om echt bijna iedere klant te helpen. Onze vakkundige team voorzien u van eerlijk advies op maat zodat u altijd de best mogelijke oplossing krijgt voor uw bandenprobleem.

Minimaal profiel diktes:
Winterband: 4 mm
Zomerband: 3 mm

Wij raden onze klanten aan om banden te wisselen zodra deze de bovenstaanda waardes bereiken. Met deze waardes bent u nog veilig op de weg en de banden hebben dan nog hun unieke eigenschappen. Wettelijke dikte voor de APK is 1.6 mm.

Aircoservice

U kunt bij ons terecht voor deskundig onderhoud van u airco, wanneer er bijvoorbeeld te weinig koudemiddel in uw systeem is.

Werkzaamheden:
- Het systeem leeghalen
- Ontvochten
- Het uitvoeren van een lektest
- Koelmiddel vullen
- Visuele controle van de condensor
- Controle van de drukschakelaars, ventilatoren en blower
- Aandrijfriemen controleren op slijtage en spanning

Heeft u last van een stinkende airco? Dan zitten er waarschijnlijk veel bacteriën in u aircosysteem. Door onze professionele reiniging kunt u weer fris de weg op!

Reparatie

Moet er iets gerepareerd worden aan uw auto? Dan is het wel zo fijn om te weten dat uw auto in goede handen is. Bij True Car Center werken we met vakkundige monteurs, moderne apparatuur, de juiste technische kennis en A-merk onderdelen. Wij hebben vertrouwen in onze service en de kwaliteit die wij bieden. Daarom ontvangt u 6 maanden garantie op alle reparaties.

Diagnose

Uw auto uitlezen met moderne diagnoseapparatuur!

Met moderne diagnoseapparatuur lezen wij uw auto professioneel uit om te bepalen waardoor een storing wordt veroorzaakt en hoe deze het beste verholpen kan worden. Daarnaast beschikken onze specialisten over de juiste kennis. Nieuwe auto’s zijn steeds vaker uitgerust met geavanceerde elektronica waardoor het opsporen van storingen lastiger is. Wij kunnen elke storing uitlezen ongeacht merk of type auto dat u rijdt.

Een moderne auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen. Deze worden aangestuurd door een centrale computer. Dit maakt auto’s slimmer, maar ook complexer. Als het om ruitenwisservloeistof gaat, is dat vanzelfsprekend eenvoudig om op te lossen. Bij een storing in het motormanagement is het echter verstandig om uw auto uit te laten lezen door True Car Center diagnose specialist.

Neem gerust contact op!

Schadeherstel

Bij True Car Center kunt u terecht met ieder automerk. Ongeacht bij welke verzekeringmaatschappij u verzekerd bent. Uw auto wordt hersteld conform eisen van de fabrikant en verzekeraar.

Wij voeren zowel kleine als grote schades aan. Het kan een bumper of een dorpel zijn. Maar ook doen wij grote schades zoals een voorkop die in elkaar is gereden en hier richtwerkzaamheden aan moeten gebeuren. U kunt voor elk soort schade terecht bij ons.

Spuiten

Een flinke kras, een klein plekje of een grote beschadiging? Wij herstellen de schade en spuiten uw auto zoals het hoort. Met specialisme die passie hebben voor het vak en gecertificeerd zijn. Zonder gedoe en een auto die weer zo goed als nieuw is. Zo helpen we u graag.

Voor het herstellen van de schade in de juiste kleur maken wij gebruik van een spectrometer. Deze meet precies de kleur van de lak en geeft dit door aan onze machine die de kleuren mengt. Zo weten we exact welke kleur nodig is en kunnen we vrijwel iedere kleur realiseren. Niet iedere garage beschikt over een spectrummeter, dus u kunt daar als kant mooi van profiteren.

Wij bieden naast alle diensten ook ons Carshine dienst aan. Wij kunnen u voertuig ook zowel interieur en exterieur poetsen met de hand. Wij gebruiken high end producten tijdens het poetsen om het beste resultaat eruit te halen. Naar wensen zijn bijna alle mogelijke schoonmaak procedures beschikbaar bij ons.

- Voorreinigen van de auto
- Showroom behandeling
- Handwassen met special shampoo
- Deursponningen reinigen
- Reinigen banden, velgen en wielkasten
- Drogen met droogdoeken en lucht
- Ruiten schoonmaken zowel binnen en buiten
- Interieur opfrissen
- Leer verzorgen
- Wax
- Polijsten.

Neem gerust contact op!